Karrier a Flexnél

A Flexnél pontosan tudjuk, hogy kimagasló eredményeket kollégáink kitartó munkája nélkül nem érhetünk el. Munkavállalóink jólétét a modern és folyton megújuló munkahelyi körülmények mellett versenyképes jövedelemmel, szakmai fejlődési lehetőségekkel, tréningekkel valamint csapatépítő programokkal segítjük.

Tevékenységi körünk sokszínűségének köszönhetően változatos területeken kínálunk álláslehetőségeket szellemi és fizikai területen egyaránt. Olyan képzett, lelkes munkaerőt keresünk, aki fejlődni szeretne, és akit nem riaszt el, ha teljesen új technológiával kell megismerkednie.

Milyen területen dolgozhatsz nálunk elektronikai szakközépiskolai vagy technikumi végzettséggel?

Pest megyei telephelyeinken (Budapest, Páty és Gyál) elektronikai szerviz tevékenységünk támogatásához technikus munkakörbe várunk középfokú elektronikai végzettséggel rendelkező kollégákat.

Ha nem ismeretlen számodra az elektronika világa, vagy érdeklődsz a fizika iránt, ha tisztában vagy azzal, hogy milyen kapcsolási rajzok, tranzisztorok léteznek, tudod mi az az analóg és digitális technológia, akkor mindenképp nálunk a helyed!

Hibakereső technikus munkakörben hibás egységek alkatrész szintű javítása lesz a feladatod. A munkakör a betöltéséhez elektrotechnikai vagy műszerész végzettség szükséges.

Csatlakozz te is a Flex csapatához és alapozd meg a jövődet egy biztos munkahelyen!