Bemutatkozás

A Flex világszerte 30 országban több mint 200.000 munkavállalót foglalkoztat.
Magyarországon 6 városban - Budapesten, Gyálon, Pátyon, Sárváron, Zalaegerszegen és Tabon - nyújtunk komplex szolgáltatást ügyfeleink számára a terméktervezéstől kezdve a gyártáson és a logisztikai tevékenységeken át egészen a termékek értékesítés utáni szervizeléséig. Munkavállalóink száma mára meghaladja a 10 000 főt.

Live smarter™ szlogenünkben megfogalmazott ígéretünknek megfelelően elkötelezettek vagyunk intelligens termékek, szolgáltatások fejlesztésében és megvalósításában. Cégünk az élvonalbeli újításokat versenyelőnyökre fordítja a legkülönfélébb iparágakban, legyen szó orvostechnológiáról, energia-, autó-, informatikai-, telekommunikációs iparról, vagy fogyasztási cikkek gyártásáról.

Karrier a Flexnél

Flex - Employee

A Flexnél pontosan tudjuk, hogy kimagasló eredményeket kollégáink kitartó munkája nélkül nem érhetünk el. Munkavállalóink jólétét a modern és folyton megújuló munkahelyi körülmények mellett versenyképes jövedelemmel, szakmai fejlődési lehetőségekkel, tréningekkel valamint csapatépítő programokkal segítjük.

Tevékenységi körünk sokszínűségének köszönhetően változatos területeken kínálunk álláslehetőségeket szellemi és fizikai területen egyaránt. Olyan képzett, lelkes munkaerőt keresünk, aki fejlődni szeretne, és akit nem riaszt el, ha teljesen új technológiával kell megismerkednie.